flyerDe Gezonde Werkvloer Scan geeft inzicht in hoe gezond je werkomgeving is. Het is vooral bedoeld om in gesprek te komen met een HR-adviseur, HR-manager of beleidsadviseur over vitaliteit binnen de organisatie. Vul nu de scan in en ontvang een gratis workshop naar keuze: Gezonde voeding, ZitFit of Energiemanagement.

- Deze actie is bedoeld voor JOGG-gemeenten -

Workshop naar keuze

flyerGezonde voeding

Vrijwel iedereen weet dat gezonde voeding belangrijk is. Maar hoe bereik je dat eigenlijk? Gezond eten en drinken is minder gemakkelijk dan het klinkt. Maak kennis met gezonde alternatieven en creëer de nodige lekkere gezonde versnaperingen. Elke positieve aanpassing maakt je sterker.

Programma
In deze workshop komen de volgende onderdelen aan bod:
• Voedingsquiz
• Wat wel en wat niet
• Structuur aanbrengen
• Tussendoortjes
• Houvast voor thuis

Resultaat
Met deze begeleiding heb je meer kennis van calorieën, eetpatronen en voedingsmythen. Daarmee ben je in staat om op een simpele manier gezondere keuzes te maken. Dat een beter eetpatroon daarbij leidt tot een gezonder gewicht en het verouderingsproces vertraagt, zijn aangename bijwerkingen.

Aanpak
De workshop is gericht op individuele ontwikkeling in groepsverband. Deelnemers zien en ervaren wat gezonde voeding is, maar vooral hoe ongezonde voeding gemakkelijk wordt vervangen door gezonde alternatieven.

Praktisch
Duur: 90 minuten
Aanmelden of meer info: e-mail naar jogg@hollandfit.nl

flyerZitFit

Ongeveer 3 miljoen mensen hebben een zittend beroep. De algemene norm van beweging wordt daardoor (vaak) niet gehaald. Zitten is het nieuwe roken. Onderbreek het stilzitten met effectieve beweegmomenten. Leer en ervaar via Zit Fit hoe gemakkelijk je het bureau als fitnessapparaat kunt gebruiken.

Programma
In deze workshop komen de volgende onderdelen aan bod:
• Theorie achter de oefeningen
• Gericht bewegen ter voorkoming van klachten

Resultaat
Na het volgen van deze workshop kunnen medewerkers gericht oefeningen inzetten achter het bureau. Oefeningen die helend, spierversterkend of preventief werken.

Aanpak
De workshop start met een korte toelichting van de verschillende oefeningen. Daarna volgt een workout waarin de deelnemers ervaren hoe gemakkelijk de oefeningen zijn en hoe groot het effect daarvan op het lichaam is.

Praktisch
Duur: 60 minuten
Aanmelden of meer info: e-mail naar jogg@hollandfit.nl

flyerEnergiemanagement

Direct na het weekend eigenlijk alweer toe aan vrije dagen? Ga aan de slag om je energieker te voelen. Leer energiegevers en energievreters herkennen en manieren om hiermee om te gaan. Onderzoek toont aan dat effectief energiegebruik je in staat stelt om verhoogde prestaties te leveren en beter te ontspannen.

Programma
In deze workshop komen de volgende onderdelen aan bod:
• Beïnvloedingsfactoren van het energieniveau
• Energievreters herkennen en aanpakken
• Energiegevers benutten
• Slimmer omgaan met persoonlijke energie
• Energie op peil houden

Resultaat
Na het volgen van deze workshop hebben deelnemers meer grip op hun persoonlijke energieniveau. Door beter energiemanagement wordt aandachtiger werken mogelijk.

Aanpak
In deze interactieve workshop gaan we in op de positieve en negatieve effecten van stress, energiesoorten en ontspanningsmogelijkheden. Naast de inhoudelijke onderdelen ontvangt men praktische handvatten. Iedere deelnemer gaat met minstens 1 concreet verbeterpunt de deur uit.

Praktisch
Duur: 90 minuten
Aanmelden of meer info: e-mail naar jogg@hollandfit.nl

Doe de scan

Vul de scan in ongeveer 10 minuten in en ontvang je direct een rapport met resultaten. Ga hierna in gesprek over eventuele quickwins en langere termijn mogelijkheden.

Wil je meer advies of informatie? Schakel Holland Fit in voor extra support. Zij kunnen met jou aanhaken bij een afspraak. Stuur hiervoor een e-mail naar jogg@hollandfit.nl.

Ga naar de scan

scan