Vitaliteitsplatform voor organisaties & medewerkers

Samen werken aan gezondheid is voor steeds meer organisaties gewoon aan het worden. Vitale medewerkers presteren simpelweg beter. Gezonde Werkvloer is er voor werkgevers die aan de slag willen met vitaliteit en gezondheid.

Meer ambitie? Wil je medewerkers activeren? Gratis online coaching bieden? Zowel met beweging als energie en voeding aan de slag? Dit platform biedt gratis inspiratie en basistools om aan de slag te gaan. Gezonde Werkvloer biedt meer in een betaalde omgeving. Bekijk de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie.

neem contact op

5 voordelen voor medewerkers:

  1. Gratis online advies met o.a. fysio, diëtist en balans werk-privé
  2. Gratis meedoen aan acties zoals een voedingsweek of buikspieruitdaging
  3. Gratis bijhouden hoe jij er voor staat met verschillende online testen
  4. Gemakkelijk toegankelijk via werk, thuis en mobiel
  5. Voordelig sporten in jouw woon-werkomgeving

Thema's en onderdelen

Voeding & gewicht
Ga aan de slag met gezonde voeding, afvallen of verbeterde voedingspatronen. Ontvang tips, recepten en voedingswijzers.
voeding

 

Beweging & sport
Krijg toegang tot trainingsfilmpjes, wandelroutes, hardloopschema's en meer. Of ga met korting aan de slag bij een sportinstelling in de buurt.
sporten

 

Energie & werk
Ben jij fit aan het werk? Ontdek thema's als werkdruk, slaap en balans werk-privé. Leer hoe je met meer energie werkt en leeft.
enthousiaste medewerkers

Inspiratie en tips
Het persoonlijke platform biedt artikelen, tests en tips rondom de thema's energie en werk, voeding en beweging. Geef jouw interesses aan en ontvang bijvoorbeeld recepten, hardloopschema's of trainingsfilmpjes op jouw profiel.
tips

Online vitaliteitcoach
Heb je vragen over de uitslag van jouw zelftest? Wil je tips voor jouw voedingspatroon? Hulp nodig bij een trainingsschema of vragen over jouw gezondheid? De diëtiste, fysio en andere online coaches helpen je graag verder.
coach

Aan de slag
Naast het voordelig sporten in jouw woon- of werkomgeving, kun je ook zelf aan de slag met bijvoorbeeld fietsroutes, mentaal vitaal instructiefilmpjes, de etikettenwijzer en energiebalans oefeningen.
fiets

 


Medewerkers activeren

De betaalde versie van Gezonde Werkvloer prikkelt medewerkers met vele mogelijkheden tot gezond leven. Collega's kiezen zelf wat ze doen. Tennissen in Sneek, zwemmen in Haarlem of fitness in Sittard? Thuis aan de slag met een schema van de fysiotherapeut of mentaal vitaal worden met een online coach? Met de trainingsfilmpjes krijg je direct oefeningen, tips of uitleg over jouw gezonde leefstijl.

Ontdek lekkere en gezonde recepten, sportieve evenementen en artikelen over specifieke onderwerpen. Of boek direct een activiteit bij jou in de buurt. Gezonde Werkvloer heeft meer dan 1.500 sportlocaties door heel het land. Mis je iets? Neem contact op, dan gaan wij voor je aan de slag.

voorbeeld aanbod in de regio

 

  • Elke week actie en inspiratie 
  • Zelf aan de slag, online en offline
  • Aantrekkelijk aanbod in de lokale omgeving
  • Gezonder eten, meer bewegen en lekker in je vel zitten
  • Voor ieder wat wils

Samen aan de slag?

Vraag informatie aan via info@hollandfit.nl. Geef aan hoeveel medewerkers de organisatie telt en waar jullie gevestigd zijn. Ontvang binnen 2 werkdagen een reactie.