Samen werken aan gezondheid is voor steeds meer organisaties gewoon aan het worden. JOGG-gemeente Alkmaar start begin juli met MijnGezondeWerkvloer.nl. De organisaties Albert Heijn Alkmaar, GGD Hollands Noorden, Mee & de Wering en Stichting Kinderopvang Alkmaar (SKOA) geven medewerkers toegang tot de online tool.

MijnGezondeWerkvloer.nl is een interessante tool om gezondheid van medewerkers te bevorderen. Een win-win situatie want vitale medewerkers presteren simpelweg beter. Met MijnGezondeWerkvloer.nl gaan medewerkers binnen JOGG-gemeente Alkmaar zelf aan de slag met:

  • Gratis online advies met o.a. fysio, diëtist en balans werk-privé
  • Gratis doe-acties zoals een voedingsweek of buikspieruitdaging
  • Gratis bijhouden hoe jij er voor staat met online testen
  • Gemakkelijk toegankelijk via werk, thuis en mobiel
  • Voordelig sporten in jouw woon-werkomgeving 

mijngezondewerkvloer.nl


JOGG-Alkmaar richt zich op samenwerking met het bedrijfsleven, aangezien organisaties grote invloed hebben op de omgeving waarin kinderen en jongeren opgroeien.

Een gezonde jeugd in een gezonde omgeving, kan alleen als ouders bijvoorbeeld weten wat gezonde voeding is, als scholen een gezonder aanbod hebben in de kantines, als bedrijven meedenken over gezonde voeding en meer bewegen. Kortom: als iedereen meedoet.

Ons uitgangspunt is dat we samen met alle publieke, private en maatschappelijke krachten in de samenleving, een gezond aanbod en een gezonde omgeving kunnen creëren. Wij zijn Jongeren Op Gezond Gewicht, Holland Fit en JOGG-partners.

neem contact op   meer inspiratie